VOR Bussen

Rijden met de VOR

Vervoer met drie 8-persoons bussen.

De Stichting Vervoer voor Ouderen Noordenveld, (VOR) is een stichting die vervoer verzorgt voor personen van 55 jaar en ouder en mensen met een beperking van alle leeftijden. De VOR heeft hiervoor drie persoons busjes in gebruik, ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Twee bussen zijn gestationeerd in Roden, een in Peize.

Er werken uitsluitend vrijwilligers en de VOR ontvangt geen structurele subsidie

Elke dag van 9.00 tot 22.00 uur.

De bussen rijden elke dag, ook op zon- en feestdagen, tussen 9.00 en 22.00 uur. Op 5 december, Eerste en Tweede Kerstdag en op Oudejaarsdag rijden wij tot 17.00 uur. Alleen op Nieuwjaarsdag rijden de bussen niet.

Er wordt, waar mogelijk, rekening gehouden met rustpauzes voor de chauffeurs van 12.00 tot 13.00 uur en van 18.00 tot 19.00 uur.

Betaling met een 10−knippen kaart.

Betaling gebeurt d.m.v. een aantal knippen van de 10−knippen kaart. Deze kaart is in de voorverkoop
ad € 20,00 verkrijgbaar bij het VOR-kantoor, Rietdekker 11, Roden. Ook kunt u pinnen op ons kantoor voor een kaart of precies het bedrag van uw rit.
De kaarten zijn ook in de bus verkrijgbaar, betaling per pin of contant.
Prijzen: bijvoorbeeld voor de volgende plaatsen: Altena, Peize, Roderwolde en Steenbergen betaalt u van of naar Roden 2 knippen en voor een retour 4 knippen. Kosten binnen Roden en Peize zijn 1 knip per persoon enkele reis.

Ook kunt u de bus met chauffeur als groep voor een dagdeel huren ad € 65,00 inclusief de eerste 100 km vrij. Boven de 100 km € 0,65 per kilometer extra. BTW inbegrepen.

Lees hier een van de belevenissen op de VOR-bus van een chauffeur dat een inkijkje geeft op de wederwaardigheden van ouderen op reis, getiteld: De Zondebok