VOR Bussen

Rijden met de VOR

De richtlijnen voor vervoer voor ouderen en mensen met een beperking zijn versoepeld. Op basis hiervan is een aangepast protocol verschenen van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), waarin de nieuwe richtlijnen praktisch zijn toegepast. Concreet mogen wij in bus 1 en 2  5 personen vervoeren en in bus 3  3 personen. De chauffeur en de passagiers dienen een mondkapje te dragen. De passagier moet zelfstandig in en uit kunnen stappen en zelf de gordel kunnen bevestigen. Helaas kunnen wij nog geen rolstoelvervoer verzorgen. In de bussen zijn reinigingsdoekjes en een dispenser met desinfecterende handgel aanwezig.
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00 uur.
Telefoonnummer 050 501 14 11

De VOR volgt de RIVM-richtlijnen.

Dagelijks rijden drie VOR-bussen door de regio en ook ver daarbuiten. Er wordt op jaarbasis tienduizenden kilometers afgelegd, inclusief de zeer populaire recreatieritten. Wij zijn een organisatie die louter draait op vrijwilligers en geen subsidie krijgt.

Kortom: de VOR is een heel bijzondere instelling. Niet meer weg te denken uit de regio. Onmisbaar voor senioren en mensen met een beperking!


Als chauffeur van de VOR heb je vaak bijzondere contacten. Klik op onderstaande link voor een verhaal van een van onze vrijwilligers!

De zondebok