VOR Bussen

Rijden met de VOR

De VOR vervoerd momenteel maximaal 2 personen per bus, in verband met de richtlijnen van de RIVM dienen de chauffeur en de passagiers een mondkapje te dragen. De passagier moet zelfstandig in en uit kunnen stappen en zelf de gordel kunnen bevestigen. Helaas kunnen wij nog geen rolstoelvervoer verzorgen. In de bussen zijn reinigingsdoekjes en een dispenser met desinfecterende handgel aanwezig. Aan de chauffeurs wordt gevraagd om na elke rit, de stoelleuningen en de zitting even af te nemen.

 

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00 uur. Telefoonnummer 050 501 14 11

De VOR volgt de RIVM-richtlijnen.

 

Dagelijks rijden drie VOR-bussen door de regio en ook ver daarbuiten. Er wordt op jaarbasis tienduizenden kilometers afgelegd, inclusief de zeer populaire recreatieritten. Wij zijn een organisatie die louter draait op vrijwilligers en geen subsidie krijgt.

Kortom: de VOR is een heel bijzondere instelling. Niet meer weg te denken uit de regio. Onmisbaar voor senioren en mensen met een beperking!

 


Als chauffeur van de VOR heb je vaak bijzondere contacten. Klik op onderstaande link voor een verhaal van een van onze vrijwilligers!

De zondebok